Diensten Concept vierkant

Creatie & Activatie

Mooie dingen maken: we doen niets liever. Creatieve, originele campagnes of concepten die wat vrolijkheid brengen, die een zaadje planten, die laten gniffelen tussen de regels door of juist een beetje ontroeren. Maar meer nog dan dat willen we dat onze uitingen aanzetten tot actie. Dat we jouw (potentiële) klant in beweging krijgen. En daarom dagen we onszelf keer op keer uit om met activatie jouw merk tot leven te laten komen.

Eerst de strategie

Creatie kan niet zonder strategie. Al ontwikkeld? We lezen graag nog even tegen. Heb je liever dat onze strategen samen met jou eerst helemaal from scratch je merk-DNA omzetten naar een concept? Dat kan bij ons ook. Als de fundering staat, roepen we de creatieven erbij om een succes te maken van jouw social mediaplan of merk-, wervings- en activatiecampagne.

Mederwerkers TC

Alles in huis

Onze naam zegt het al: we hebben alles in eigen huis. De strategen, de creatieven, jonge digital minds, een foto- en videostudio, de locatiescouts, ervaren retail professionals. En de specialisten die we niet in eigen huis hebben, zijn zo gebeld. We werken al jaren samen met vaste collega-specialisten uit de branche, dus ze zitten onder de sneltoets.

"O, hallo, art director..."

Even wat errors in je creatieve proces? Of wil je iets tegen een professional aanhouden? Dan pak je de telefoon en bel je een van onze art directors. Simpel als dat. Sparren over creatieve zaken, doe je bij ons gewoon met de creatieven.

Onze diensten