Diensten Social online 1200x800px

Online Marketing

Achter elk bureau staat een gespecialiseerd online marketingteam om de wedstrijd mee te winnen. Bij ons wel althans. We hebben alle digitale kennis in huis om je e-mailcampagne op te zetten, nieuwsbrieven te maken, je socials voor je te laten werken en advertising effectief op én in te zetten. Klanten voor wie we dat al jaren doen zijn Big Bazar, Blijdesteijn en Marskramer.


Transparant blok

Het is wél persoonlijk...

De juiste boodschap bij de juiste doelgroep tussen de oren krijgen: dat doen we door de boodschap persoonlijk te maken. Door content te tonen die er op dát moment op dié plek toe doet voor je ideale klant. En door gericht te targetten. Want niemand zit te wachten op hotelaanbiedingen voor de stad die hij net via diezelfde hotelaanbieder bezocht heeft....

Voor alles geldt: van strategie tot uniek contentplan tot creatie tot testing en monitoring. Want waar we aan beginnen, maken we ook graag helemaal af. Hoe groot het succes van de campagne is, kunnen we je zo vertellen. De statistieken hebben we altijd bij de hand.

Full service = nog meer service

Waarom je Total Creation zou moeten inschakelen voor je online campagne? Omdat ook de creatieve experts dan nooit ver weg zijn. Total Creation bedenkt namelijk ook creatieve concepten. En beelden en video's zijn zo geschoten in onze eigen fotostudio. Eerst een strategie voor je online plannen? Daar hebben we strategen voor in huis. Van online content, advertising, SEO-copy tot displaybannering. En die (nieuwe) website pakken we ook meteen aan.

Onze diensten