Diensten Strategie liggend

Strategie & Concept

Smart communication. De basis.

Een sterk merk heeft iets wat anderen niet hebben. Iets compleet eigens. En dat sterke merk weet dat ook nog eens feilloos over te brengen in een verhaal - in woord en beeld - dat daarbij past. Zodat de klant weet en voelt waar dat merk voor staat. De puzzel die merkidentiteit heet. Wij zetten er graag onze tanden in. Van het creëren van een passende strategie tot de doorvertaling naar een compleet merkconcept, waarmee we daarna samen aan de slag kunnen.

Conceptdenkers...

Vraag jij ons een activerend concept te bedenken, dan duiken we niet meteen de studio in. First things first. Eerst een stap terug. Hoe ziet je brand-strategie eruit? En hoe zit het eigenlijk met die 'why?': waarom doe je wat je doet? En weet je klant dat ook? Zonder een goed fundament geen impactvolle communicatiemiddelen. Dat klinkt streng, maar in de praktijk gaat zoiets er bij ons heel gemoedelijk aan toe. Als we je al kennen, dan weten we namelijk vrij snel wat wel en niet bij je past.

... En strategielovers. Als wij het over 'strategie' hebben, dan bedoelen we daarmee: een campagnestrategie om je product of merk stevig in de markt te zetten. Een positioneringsstrategie, waarin we vastleggen welke aspecten binnen jouw identiteit echt relevant zijn voor je klant. Of een strategie voor supertoffe content dat staat als een huis. En denk ook aan de digital strategy waarmee we zorgen dat jouw boodschap blijft hangen bij je klant. Met een doordachte strategie creëren wij een duidelijke merkidentiteit en schrijven we samen jouw (nieuwe) verhaal.

meet tc

Ben je nieuw voor ons?

Aangenaam, dan gaan we jou (en je klanten) eerst beter leren kennen. We willen weten wat je doet. En wat je niet doet. Wie je graag als klant hebt. Waar je ondernemershart sneller van gaat kloppen. Voor welke kansen en uitdagingen jouw branche staat... En als wij dan precies weten wat jou jou maakt, zorgen we ervoor dat je klant dat ook te weten komt. Zo houden we het altijd dicht bij jou.

Transparant blok

Met! We werken mét je!

Je hoort aan de bureauzijde wel eens zeggen dat ze vóór Bedrijf X of Y werken. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar de strategen, creatieven en de accountmanagers van Total Creation werken met je. Samen. Want een sterk merk bouw je nooit alleen. Hoe zich dat uit? Geen 'gate keepers', maar gewoon rechtstreeks contact met de persoon die je nodig hebt. Onze werktelefoon staat ook na 17.00 nog gewoon aan. En kijk er niet vreemd van op als een Total Creator je enthousiast belt om een ideetje te pitchen na iets in een vakblad voor jouw branche te hebben gelezen.

Onze diensten